Nova regulacija prometa:Turkulinova i Gajeva su u funkciji

Nakon završetka uklanjanja zgrada u Turkulinovoj i Gajevoj ulici došlo je do nove prometne situacije bitno povoljnije nego prije par dana.

Sada možete iz smjera Radićevog trga produžiti ravno u Nazorovu ulicu i kod nekadašnjeg Hotela skrenuti desno u Turkulinovu. Tu pripazite jer je na tom dijelu Turkulinova dvosmjerna, naime, vozila iz Kačićeve (kod pekare Beriša) a koja su došla iz Gajeve uzbrdo sada mogu skrenuti lijevo u Turkulinovu prema pošti i Dugoj ulici, a mogu i desno prema Trgu hrvatskih branitelja i lijevo u Nazorovu. Dio Nazorove od “bombonjere” do kraja parka i Gajeve je i dalje bez prometa.

Ako idete iz Siska sada možete skrenuti iz Duge ulice desno u ulicu Đalskog koja je ponovo jednosmjerna i kod nekadašnje Potkove skrenuti lijevo u Gajevu koja je u tom dijelu sve do skretanja u Kačićevu jednosmjerna. U Kačićevu ne možete skrenuti već ulazite u dvosmjerni dio Gajeve koji vas vodi do parka, Trga dr.Franje Tuđmana i dalje u Gupčevu, a ako idete obrnuto iz smjera Gupčeve sada možete kod zgrade suda skrenuti u Gejevu i njome ići do obaveznog skretanja za Kačićevu.