Javite se!

Kreativna agencija D.Point objavila je pozivni natječaj za sve male proizvođače i prerađivače s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji koji trebaju ambalažu za svoje proizvode.

Kroz ovaj natječaj bit će odabrano 10 proizvođača koji će dobiti vizualni identitet svog brenda, dizajn i tisak 300 naljepnica za proizvode te upravljanje profilom na društvenoj mreži i promidžbu proizvoda.

Kroz ovaj projekt, koji je podržala Zaklada SOLIDARNA kroz Fond 5.5 sa 135.000,00 kuna financijske potpore, mali proizvođači i prerađivači će imati priliku u potpunosti besplatno brendirati svoje proizvode te će, uz pomoć stručnih osoba, usvojiti znanja za daljnje pozicioniranje svojih proizvoda na tržištu.

Cilj ove potpore je poticanje lokalnog gospodarstva i pružanje podrške malim proizvođačima i prerađivačima, naročito onima kojima je poslovanje narušeno uslijed potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, kako bi se u konačnici zadržalo lokalno stanovništvo i lokalna proizvodnja.

Natječaj traje od 7. lipnja do 20. lipnja 2021. godine, a prijava je moguća putemprijavnog obrasca na web stranici Kreativne agencije D.Point  (LINK www.dpointis.com).

Rezultati će biti objavljeni najkasnije do 30. lipnja na navedenoj web stranici.