Godine nisu važne

Udruga KAS iz Siska nastavlja aktivno provoditi EU Projekt “Godine nisu važne” nizom radionica namijenjenih umirovljenicima. Tako se svakog četvrtka od 15 sati u prostorijama udruge KAS u Savskoj 66 u Sisku, održavaju računalne radionice, te radionice o važnosti tjelovježbe. Sudjelovanje umirovljenika je besplatno uz predočenje osobne iskaznice, te dokaza da su umirovljenici (Rješenje o mirovini ili odrezak od mirovine). Uz radionice rada na računalima, ovog četvrtka umirovljenici će moći saznati osnove o Internet bankarstvu, a uskoro idu i radionice o zdravlju i prevenciji bolesti koje će voditi cijeli niz profesionalnih voditelja.  Stoga se pozivaju svi umirovljenici koji su željni znanja i aktivnosti da budu dio ovog EU projekta jer zaista, kako se projekt i naziva, “Godine nisu važne”. 

Projekt „Godine nisu važne“ provodi udruga KAS iz Siska, zajedno s partnerima Agencijom lokalne demokracije Sisak, Gradskim društvom Crvenog križa Sisak, Udrugom invalida rada grada Siska te Gradom Siskom.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020., a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.082.997,65 kuna.