Uspješan nastup sisačkih klizačica na Prvenstvu Hrvatske!

Autor: Marjan Gašljević

Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 12. i 13. lipnja 2021. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju.

Nakon duge pauze i nemogućnosti treniranja radi nepovoljne epidemiološke situacije, te vrlo kratkih priprema, treninzi su započeli 29.05.2021. godine, naša klizačica Ema Vuković je u vrlo teškoj kategoriji juniorki osvojila medalju i treće mjesto.

Na ovom važnom natjecanju ukupno je nastupilo devet članica KLK Zibel u pet kategorija, dok je za napomenuti da je ovo treći službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, i da je za neke članove ovog kluba to bio prvi nastup na natjecanju.

Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate naših klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad naše trenerice prof. kineziologije Nevenke Lisak, kao i daljnja motivacija upravi kluba, te zahvala roditeljima-entuzijastima koji se također trude da ovaj klub napreduje.

Trudeći se da svakodnevno pokazujemo najljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja nam je da našim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti. Zainteresirani za umjetničko I sinkronizirano klizanje uvijek su dobro došli u Klub a sve informacije mogu dobiti na kontakt: 098/1928158

klkzibel@gmail.com