Opet je počela pucnjava. “Pali”su i rekordi

U Vrbovcu je 20.06.2021. održan 18. Kup grada Vrbovca u streljaštvu. Nakon duge pauze s treninzima i natjecanjima, sisački klub HVIDR-a SISAK je nastupio s 8 natjecatelja, od toga čak pet debitanata. Iako smo premalo trenirali, rezultati su odlični!! Od naših pet debitanata dvoje je pogodilo osobne rekorde (što je na natjecanju rijetkost), ostali nisu razočarali. Čak što više, bili su jedini kadeti na natjecanju!!

Franka Šaban je pogodila 147 krugova što je njen rekord!! Noah Tomrecaj je također pogodio osobni rekord koji iznosi 168 krugova. Bravo za oboje!! Po 163 kruga su pogodili Roko Perković i Fran Milković što je za njih sasvim pristojan rezultat. Dora Vlahov je pogodila 157 krugova što nije loše iako znamo da ona može bolje.Od onih iskusnih, Siniša Lovrenović je pogodio 185 krugova i osvojio broncu u muškoj konkurenciji.

Sa 188 krugova Tea Ilijević je osvojila srebro u ženskoj konkurenciji, dok je Tihomir Ilijević također sa 188 krugova bio najbolji u muškoj konkurenciji.S ekipnim 561 krugom ŠSK “HVIDR-a SISAK” osvojio je prvo mjesto i u Sisak odnijela prelazni pehar koji smo već osvajali 2017. i 2018. godine.

Javlja Tihomir Ilijević