Zaklada Marin Čilić organizira teniski spektakl 12. i 13. srpnja u Petrinji

U organizaciji humanitarne Zaklade Marin Čilić priprema se humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska koji će se održati u Petrinji 12. i 13.7.2021. na novoobnovljenom sportskom igralištu kod Osnovne škole Dragutina Tadijanovića. Prvi put u povijesti u Petrinji će se okupiti najpoznatija imena hrvatskog sporta.

Osnivaču Zaklade, Marinu Čiliću pridružit će se Luka Modrić, Mario Mandžukić, a u Petrinji će tenis zaigrati Mate Pavić, Nikola Mektić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Ante Rebić, te brojni drugi sportaši i sportašice, a sve kako bi prikupili sredstva za poboljšanje sportske infrastrukture za djecu Sisačko – moslavačke županije te svojim dolaskom djeci uljepšali izazovan period uzrokovan negativnim posljedicama potresa i COVID – 19 pandemije.

Karte su u prodaji isključivo online na linku:https://www.entrio.hr/event/gem-set-hrvatska-2021-9486

Ulaz u tennis village je besplatan uz brojne edukativne i zabavne sadržaje.Dođite i budite dio ovog humanitarnog eventa, jedinstvenog i posebnog.Brojni vrhunski sportaši, sponzori kao i ugostiteljska ponuda. Petrinja će od 12.do 13.srpnja biti elitno mjesto sportskih zvijezda, a sve u organizaciji Zaklade Marin Čilić.