Davor Ljubičić:Nisam više voditelj izgradnje sportske dvorane u Petrinji

Davor Ljubičić je posljednjih godinu i nešto dana poznat svim građanima Petrinje kao voditelj izgradnje krucijalnog sportskog objekta koji niče pored OŠ Mate Lovraka na Senjaku – velike sportske dvorane koja je pred dovršetkom, a koja je dio Intervencijskog plana Grada Petrinje. On je čovjek koji je vrlo često na facebooku postavljao snimke i trenutno stanje izgradnje dvorane koja se gradi. Na taj način je vrlo transparento pokazivao javnosti kako napreduju radovi. A onda, već neko vrijeme medijski se nije čulo za ovaj projekt, da bi jutros na facebook stranici “Petrinjsko proljeće”, Davor objavio post koji je izazvao veliko zanimanje Petrinjaca, a kojeg prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani grada Petrinje moja dužnost kao stručne osobe je da vas izvjestim o stanju i situaciji na projektu izgradnje Školsko sportske dvorane kao bivšeg VODITELJA PROJEKTA!

Jako sam razočaran postupanjem predstavnika Investitora (neka se isti prepozna, jer je isti prespavao nekoliko mjeseci krizne situacije) na navedenom projektu. Ovim putem vas obavještavam da se nakon mukotrpnih aktivnosti povlačim kao voditelj projekta zbog svega prethodno navedenoga jer nisam naišao na razumijevanje aktualne vlasti! Ista me nije htjela poslušati!

Zato sam bio primoran prihvatiti funkciju kontrolnoga tijela (OLAF-a) da bismo navedeni projekt doveli do kraja! Žalosno ali istinito! Biti ću iskren i transparentan kao i do sada, a pogotovo prema onima koji će koristiti istu. S obzirom da se ne želi čuti struku nemam drugu opciju nego vam se obratiti na ovaj način.Kao i do sada stojim vama građanima na ovaj jedini način na raspolaganju.

S poštovanjem, izv. prof. dr. sc. Davor LJUBIČIĆ