Foto: Daniel Pavlić

Gđa. Katica pita:

Zašto Privreda nije poslala kao HEP i otpis plaćanja sa 30. 06. 2021.? Dobila sam uplatnicu uopće nema stanje sa kojim počinjemo plaćati, samo prosjek potrošnje sto je neprihvatljivo. Uredno sam im na E-mail poslala stanje sa 30. 06. i 31. 07. 2021. tako da imaju za uplatnice poslati. Molim Vas da bar Vi u ovom gradu pomognete nam. Nemam više volje ni želje ostati jer ništa ne funkcionira. Utukli smo preko 100 tisuća bez ičije pomoći. Ne znam tko je tu silnu pristiglu pomoć dobio? Sramotno! Koliko je stiglo moglo se svi sa zelenim i žutim naljepnicama pomoći. Stavit ću oglas kuća na prodaju ili iznajmiti dok ne prodam, sve mi se vise skupilo. Tu nitko ne radi, sve sami uhljebi i neradnici. Ako koji ima čast izuzetcima.

Srdačan pozdrav!

Čitatelj koji želi ostati anoniman pita:

Zanima me nekoliko pitanja u vezi obnove moje kuće. Kuća mi je uslijed potresa dobila zelenu naljepnicu (uporabljivo s preporukom), zanima me na koliki novčani iznos imam pravo i koji je postupak da to pravo ostvarim ?

Kuća je u potresu pretrpila dosta veliku štetu i zabatni zidovi su oštećeni, te me zanima hoće li građani imati pravo na ponovni pregled statičara?