Još malo i bit će radosti za sportaše: Gradi se sportski balon

Na petrinjskom rukometnom igralištu već neko vrijeme se priprema podloga za izgradnju sportskog balona. Ljudi iz Rukometnog kluba Petrinja su zadovoljni tijekom radova. Evo što oni kažu:

Završena je druga faza radova na Rukometnom igralištu. Betonirani su temelji budućeg sportskog balona!! U ovoj fazi radova kopali smo temelj dubine i širine 60*50cm oko asfalta, vezali i polagali armaturno željezo, pripremali ploču za ventilacijski sustav, polagali cijevi za dovod vode i na kraju sve zalili sa 61 m3 betona.Sve radove kroz donaciju materijala i rada su nam volonterski pomogli: NEXE d.d., ŠOŠIĆ, obrt za građevinske usluge, LEČEK- NISKOGRADNJA i PET + GRADNJA d.o.o.Svima zahvaljujemo još jednom od na pomoći!!

Iznimno drago nam je što naši domaći poduzetnici i tvrtke prepoznaje naše napore za razvoj i opstanak sporta u Petrinji.Nakon druge faze nastavljamo dalje prema planu, idući cilj je postavljanje 8mm gumene podloge na površinu asfalta radi maksmalne zaštite svih budućih sportaša koji će teren koristiti.