Donacija Dječjem vrtiću Petrinjčica

Još jednu u nizu donacija primio je u utorak,  07. prosinca 2021. Dječji vrtić Petrnjčica . Radi se o donaciji likovnog materijala, higijenskih potrepština te didaktičkih materijala koje su prikupili roditelji i djeca Dječjeg vrtića Didi iz Krašića i Dječjeg vrtića Čarobna šuma iz Križevaca čiji je osnivač gospođa Karmen Pavlic.

Akcija prikupljanja donacije krenula je na inicijativu Antonije Bodiš, bivše studentice Odsjeka u Petrinji Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja je danas odgajatelj i voditelj jednog od objekata Dječjeg vrtića „Didi“.

Uz Natašu Vidović, ravnateljicu DV Petrinjica, drage donatore dočekao je i pozdravio zamjenik gradonačelnice Ivan Prskalo istaknuvši kako je pomoć uvijek dobrodošla,i to  ne samo materijalna nego još više ona ljudska,zbog koje vidimo da nakon potresa i nakon svih kataklizmi koji su nas zadesili nismo zaboravljeni.

„Svjesni smo da imamo velike prijatelje i kakvi god bili, smatrali se siromašnim ili bogatim gradom, u ovom slučaju smo najbogatiji grad na svijetu“, zaključio je Prskalo.

Karmen Pavlic, ravnateljica i osnivačica dječjeg vrtića „Didi“ i „Čarobna Šuma“ kazala je kako su se i djeca i roditelji izuzetno veselili što će svojim poklonima razveseliti djecu u Petrinji za koju znaju da nažalost još uvijek žive u strahu od potresa.