Od srca vam želim čestit i blagoslovljen Božić!

Drage Petrinjke i Petrinjci,

 najradosniji kršćanski blagdan dočekujemo u teškim uvjetima. Sjećanja na tragediju iz Domovinskog rata nisu izblijedjela, a onda nas je pogodila i katastrofa. Mnogi su se zapitali, zašto nas, zašto opet. Međutim, dani koji su uslijedili podsjetili su nas na prave životne vrijednosti. Obitelj, naši bližnji, prijatelji, a vidjeli smo i mnoštvo dobrote neznanaca, stranaca, koji su hitali pomoći. Petrinja je opstala, pred nama su bolji dani u kojima je prije svega dužnost nas koji smo izabrani da svakodnevno pokazujemo svojim primjerom kako se časno živi, s poštovanjem postupa i s pažnjom upravlja našim zajedničkim dobrom, našom voljenom Petrinjom. Neću vas iznevjeriti, neću ni drugima to dopustiti. 

Od srca vam želim čestit i blagoslovljen Božić! Provedite ga u miru, brinite o svojim bližnjima, a ako vas je netko od donatora i volontera zadužio pomažući, uputite i njima najljepše želje i prenesite i moju zahvalnost, ti ljudi su sada dio naše petrinjske obitelji. 

Svima vam u svoje osobne ime, u ime zamjenika gradonačelnice i u  ime Predsjednika Gradskog vijeća Grada Petrinje  želim puno zdravlja i osmjeha, jednostavno sretan Božić.

Vaša gradonačelnica 

Magdalena Komes