Novogodišnja čestitka gradonačelnice Komes

Dragi ljudi, drage Petrinjke i Petrinjci, ma gdje bili, dragi prijatelji Petrinje u Hrvatskoj i izvan nje, svima vama od srca želim sretnu i uspješnu 2022. godinu!
Iza svih nas je turbulentna i zahtjevna godina u kojoj smo se suočili s izazovima bez presedana, a posebno je to tako za nas u Petrinji i Banovini. Godinu na izlasku pamtim kao onu u kojem je naš narod pokazao solidarnost, odgovornost i jedinstvo u najtežim okolnostima, kao i otpornost i snagu da izdrži i savlada sve ugroze. Stekli smo mnoštvo prijatelja i naučili živjeti s potresima.

Zahvaljujem svima onima koji su pomagali na Banovini, zaslužili ste najljepšu moguću sljedeću godinu, i doista želim da vam se dobro vrati.

U 2022. godini moramo pokazati snažni zamah obnove. Za to svi, na svakoj razini odgovornosti moraju uložiti maksimum. Građani to očekuju od nas, građani to očekuju od naše Vlade, očekujemo to uz potporu europskih sredstva i međunarodnu pomoć. Kraj sljedeće godine bit će mjerilo naše zajedničke sposobnosti, to je test koji moramo položiti s najvišim ocjenama.

Nakon teške godine iza nas, uvjerena sam kako su pred nama bolja vremena i bolja godina. Želim svima svako dobro, puno zdravlja, uspjeha i sreće u 2022. godini!