Računi - ilustracija

Grad Sisak je odlučio dijelu svojih građana pomoći tako što uvodi mogućnost slanja računa i dokumenata elektroničkim putem. Za one koji se odluče na ovu uslugu to će značiti da ubuduće neće dobivati račune i dokumente Grada u pismenom već samo u elektroničkom obliku. Dobra vijest je i to da oni koji se odluče na ovu varijantu mogu od nje odustati i vratiti se na staro.

Priopćenje Grada Siska:

Nova usluga Grada Siska – slanje računa elektroničkim putem

S ciljem poboljšanja usluga prema svojim građanima, Grad Sisak uvodi mogućnost slanja dokumenata i računa u elektroničkom umjesto papirnatom obliku. Svi korisnici gradskih usluga koji žele dokumente i račune dobivati na taj način, mogu ispuniti obrazac suglasnosti koji se nalazi na web stranici Grada Siska (Obrasci – Upravni odjel za proračun i financije) te u pisarnici na adresi Ulica Marijana Cvetkovića 8, Sisak – Caprag. Obrazac suglasnosti moguće je u Grad Sisak dostaviti na nekoliko načina:

-putem e-maila na pisarnica@sisak.hr,

-poštom na adresu Grad Sisak, Rimska 26, 44000 Sisak

-osobno na adresu Grad Sisak, Marijana Cvetkovića 8, 44000 Sisak.

Suglasnost se može u svakom trenutku opozvati, također pismenim putem, te će se u tom slučaju računi ponovno dostavljati u papirnatom obliku.

 Obrazac – suglasnost za prihvat računa u elektroničkom obliku 135 KB