Odličan nastup petrinjskih plesača na državnom prvenstvu

Prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima i bodovni turnir održani su u Sisku gdje su nastupili i petrinjski plesači i to u najmlađoj i najstarijoj starosnoj kategoriji.

Svoje prvo zajedničko državno prvenstvo izuzetno uspješno odradili su SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, kojima je za nijansu izbjeglo postolje i završili su na odličnom četvrtom mjestu. Toma i Lara su ove godine tek ušli u starosnu kategoriji „osnovci“, što znači da su se morali natjecati u svih pet standardnih plesova (engleski i bečki valcer, tango, slowfox, quickstep) te su kao najmlađi sportski plesni par u toj kategoriji odmah pokazali izvrsno plesno umijeće.
Prije državnog prvenstva nastupili su i na bodovnom turniru gdje su u svojoj kvalitativnoj kategoriji pokazali da su najbolji i osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju u standardnim plesovima i drugo mjesto i srebrnu medalju u latinsko američkim plesovima.

U starosnoj kategoriji Veterani II svoju izvrsnost potvrdili su SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak, koji su se okitili srebrnom medaljom i ponijeli naslov Viceprvaka.