Pozdrav iz Topuskog

U slikovitom predjelu rijeke Gline pod obroncima brežuljaka, okruženo poznatim izvorima hladne pitke vode, nalazi se naselje Topusko koje je poznato kao istaknuto lječilište i izletište sa termalnom vodom i bazenima, te otvoreno kroz cijelu godinu.

Top Art Topusko u ponudi ima 2 potpuno opremljena apartmana za po 4 osobe, a ljubazni i prilagodljivi domaćini vas čekaju u uređenim i čistom objektu koji je u neposrednoj blizini kompleksa lječilišta, predivnog parka Opatovina i otvorenih bazena koji pružaju odmor za dušu i tijelo, te mnogo zabave za najmlađe.

Za one koji žele odmor provesti aktivno, na području općine Topusko se nalazi pet označenih biciklističkih ruta za sve uzraste. Istražite netaknutu prirodu Topuskog, poboljšajte vaše zdravlje i uživajte sa vašim prijateljima i obitelji. Najduža staza ima 21,5 kilometar, a najkraća 10 km, no osim ovih pet staza mnoštvo je još drugih seoskih i šumskih puteva koji će vam pružiti nezaboravnu avanturu. Naravno, ako ćete ići ovim putevima, nemojte zaboraviti uzeti punu opremu kako biste bili spremni za sva moguća iznenađenja.

Kontakt: 098262332