Predstavljanje knjige ‘Kad zaplešu anđeli’ u srijedu u Narodnom domu Stjepan Radić u Hrastovici

POU Hrvatski dom Petrinja Vas poziva na predstavljanje knjige

“KAD ZAPLEŠU ANĐELI”

autorice Štefice Šantić

Predstavljanje će biti u Narodnom domu Stjepan Radić u Hrastovici u srijedu, 6.7.2022. s početkom u 20 sati

Organizator: POU Hrvatski dom Petrinja

Sudjeluje: KUD Hrastovička gora – Hrastovica

Autorica knjige:

Stara mudrost kaže “Jednom godišnje idi gdje nikada nisi bio”. Putovanje možeš poduzeti planski, s unaprijed definiranim itinerarom, ali i posve slučajno jer nikad ne znaš gdje će te život odvesti. Pogotovo danas kada su nam sve europske (a i većina svjetskih) granice otvorene.

Život mi je donio upravo jedno od takvih slučajnih putovanja – putovanje u Švedsku. I ne samo putovanje, donio mi je novu obitelj, važan dio krošnje obiteljskog stabla. Putovanja su jedinstvena zadovoljstva koja vam samo kretanje može donijeti, širine u pogledima, stavovima, razmišljanjima koje nigdje drugdje ne možete steći, iskustvo koje vam nitko ne može uzeti…

Sve je počelo suzama i čvrstim oproštajnim zagrljajem, no priča se kao u kakvom blagdanski obojenom filmu, razvijala u smjeru o kojem nisam ni sanjala. I spustila je na moje obiteljsko stablo dva nova anđelka Miu i Gabriela.

“Kad zaplešu anđeli” pripovijetka je upravo o tom putovanju i o tim anđelima; pripovijetka pretočena u slikovnicu s mnogo fotografija i ilustracija Petrinje, Siska, Stockholma…Slikovnica završava crtežom obiteljskog stabla na čije grane Vi možete pohraniti svoje pretke, živuću generaciju kao i potomke.