Press konferencija STAR FILM FESTA

Poštovani,

S veseljem Vas pozivamo na press konferenciju devetog izdanja Star Film Festa.

Konferencija će biti održana u utorak, 16. kolovoza u 11 sati u prostorijama Holandske kuće na adresi Rimska ulica 10 u Sisku.

Na samoj konferenciji sudjelovati će direktor Star Film Festa, Matija Holjevac, producentica Star Film Festa Laura Prpićpredstavnik/ca generalnog sponzora Star Film Festa INA-e,  te predstavnik/ca grada Siska, a konferenciju će moderirati voditeljica media sektora Star Film Festa, Klara Berdais.Na konferenciji će biti predstavljen program ovogodišnjeg zvjezdanog festivala u sklopu kojeg posjetitelje očekuju raznolike projekcije natjecateljskog programa, a u sklopu popratno programa održati će se projekcije dugometražnih filmova, izložba, predstavljanje filmske literature, radionice i glazbeni program.

Ove godine smo, također, zasjali u novom ruhu, a sam program festivala održati će se na novim ambijentalnim lokacijama grada Siska i to sve s ciljem da filmsku umjetnost, uz širenje  kreativnosti, otvorenosti i kritičkog razmišljanja, približimo i predstavimo što široj publici.

Zadovoljni smo, iznimno ponosni i zahvalni zbog velikog odaziva zainteresiranih filmaša koji žele da upravo njihovi filmovi budu dio našeg festivala, a nadamo se da ćete i vi s nama od 1. do 3. rujna pogledati najbolja 33 filma koja smo izabrali kao dio natjecateljskog programa.

Molimo Vas da nas obavijestite o Vašem dolasku. U privitku Vam dostavljamo program ovogodišnjeg festivala i za sve informacije stojimo na raspolaganju.

Veselimo se Vašem dolasku!