Pripreme za novu 2022/23. hokejašku sezonu u punom jeku

Autor: Marjan Gašljević

Hokejaška sezona 2022/23. je na pragu. Sisački hokejaši svih uzrasta i kategorija zahuktali su svoje pripreme nabrijavajući snagu i tehniku za sezonu pred vratima. Led u sisačkoj Ledenoj već je dobrano „isparan“ mnogobrojnim klizaljkama koje svakodnevno paraju njegovu vrhunsku plohu. Svi uzrasti i kategorije hokejaša KHL Sisak u punom su pogonu trenirajući. Što na ledu, što „na suhom“ hokejaši provode i po četiri i više sat dnevno. Raduje predanost i ozbiljnost od onih najmlađih do najstarijih kojima treneri „vade dušu“ poslije ljetnog plandovanja. Prvih dana priprema već „na suhom“ neki su „napunili kantu“ uslijed napora a zanimljivo je vidjeti kada se, u sred treninga na ledu, neki i puzajući „odvuku“ do klupe tražeći trenutak predaha. I to ih ne obeshrabruje jer žele, a i jesu, biti najbolji, a biti najbolji mogu samo na taj način – predanim radom.

KHL Sisak ove će se sezone natjecati u IHL ligi s 8 klubova iz okruženja. Natjecati će se i u Hrvatskoj ligi, a u rujnu ih očekuje Liga prvaka u bugarskoj Sofiji gdje će tražiti prolaz dalje u turnirskom natjecanju.

U natjecanja KHL Sisak ulazi sa seniorskom, juniorskom, kadetskom, mlađom kadetskom momčadi te s dva uzrasta Škole hokeja koji će se natjecati u sustavu turnira u Sisku, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Novom Sadu.

U svakom slučaju, dakle, sisačka Ledena biti će prepuna hokejskih događanja i moći će se uživati u vrhunskom hokeju igrača svih uzrasta.

KHL Sisak svojim gledateljima i svima koji će to tek postati nudi izuzetnu povoljnost kroz mogućnost kupnje godišnje ulaznice za samo 150,00 kuna s kojom će se moći pratiti sve utakmice, svih uzrasta KHL Sisak u Ledenoj. Dnevne ulaznice koštati će simboličnih  15,00 kuna. Godišnje ulaznice mogu se kupiti svaki dan na galeriji dvorane kao i promotivne bilježnice na čijim su koricama likovi hokejaša.

Tablice seniorskih natjecanja uz tekst a o svim događanjima i rasporedu svih utakmica možete se informirati na stranicama KHL Sisak.

Karte su ‘v žepu’!