Maja se vraća na stari posao

Znala sam i vjerovala, ove dvije duge godine, da će pravo i pravda pobijediti, makar za sada samo po nepravomoćnoj presudi.

Obrazloženje presude potvrđuje da su me se htjeli riješiti doslovno preko noći, jer sam prijavljivala ministra Banožića, direktoricu Sabo i neke zaposlenike u Državnim nekretninama zbog nezakonitosti. Zato mi nisu stigli uručiti ni zakonom propisanu opomenu. Tako je obrazložen i moj otkaz.

Istu onu Sabo koja je dobila radno mjesto u financijama Državnih nekretnina s povećom plaćom, valjda kao nagradu za moj otkaz.

Veselim se povratku na posao i veselim se vidjeti stare kolege. Veselim se i što ćemo razgovarati o mojim prijavama nepravilnosti koje stoje u ladicama. A naći se se sigurno i neke nove, ne sumnjam.

I odmah da vam kažem, nije mi bitno koliko novaca na ime neisplaćenih plaća mi duguju ni hoću li te novce dobiti.

Najbitnije mi je da se utvrde odgovorni za sve nezakonitosti koje sam iznijela i prijavila. Na tome ću inzistirati do kraja! Jer sustav je ostao truo i to se mora promijeniti.

Pitao me danas jedan novinar, hoće li mi biti neugodno na hodnicima prolaziti pored Banožića, Sabo, Frke Petešića…..
Rekla sam mu da njima treba biti neugodno prolaziti pored mene, jer ću ih podsjećati na istinu i na činjenicu da su zbog utvrđenih nezakonitosti odavno trebali dati ostavke.

Moja borba se nastavlja.
Zajedno sa mojim zviždačima, a ima nas puno. Ljudi koje sam upoznala proteklih mjeseci su mi najveća nagrada za sve što mi se dogodilo. Vi znate koji ste ❤️.

Hvala svima na porukama potpore danas, puno mi znače.

P. S. Je li još stoji onaj poziv Krunoslava Katičića za poligraf? Još se nije oglasio, a ja jedva čekam😁.
I kako uskočki optuženik Horvat sada komentira izjavu da sam otkaz dobila radi niza kršenja radnih obveza i procedura? 😁

Sa Facebooka Maje Đerek