MALI PREGLED (NES)VIJESTI

KAKO SE KRADE ZA PODOBNE

Čitamo vijesti iz Nacionala.Šef HEP-a navodno jebe mater ministru gospodarstva dok sve to sluša veliki šef Lijepe naše zarobljene Hrvatske. I ne mrda. Samo se posprdno smijulji i zgraža na tuđe greške, a on bezgrešan. Kao djevica, blažen.

Sve se znalo na vrijeme jer se tako i planiralo. Skuplja se lova za kupovinu izborne pobjede, a ZNA SE unaprijed  i pobjednik. 

A možda se i ne zna. Možda proradi neko zrno soli i kod stoke sitnog zuba.

PS; Šef HEP-a već je demantirao da će jebati mater Filipoviću, ali nije da su se pokefali. 

ŠTRAJK U PRAVOSUĐU

Kaže Index da je nečija kćer uknjižila vlasništvo u jeku štrajka, što baš i ne mogu svi, ali ona može. Čija li je ?

Snašla se. Nije to bilo preko Predsjednice suda nego preko nekog drugog pa je onda sve u redu. Znači ipak neki mogu, a neki ne, ali glavno da nije NITKO intervenirao na Predsjednicu. Samo prezime dovoljno je ubitačno pa da se gaće zatresu nekom službeniku koji štrajka samo za raju. 

A za neke se radi i dok se oni blaženo kupaju u moru. 

REGRESIJA

U HEP-u se navodno dijeli lova i na druge načine pa tako i zaposlenicima koji poprilično zarađuju i dobro se nagrađuju za Dan firme, Božićnicu, Uskrsnicu, godišnji odmor i još poneki svetac. Sve to će sanirati građani kroz dokapitalizaciju jer je tako odlučio  veliki Šef.

Istovremeno neće ni razgovarati sa štrajkašima,a čudi ga i Dobronić…

MENE ČUDI ZA SAD I MILANOVIĆ

Izvanredna sjednica Sabora doima se poprilično potrebitom, a na Milanoviću je da je i sazove. On se još nećka. Kako će on na more,a druge je uvalio nazad na kopno?  PItat će ga iz Handžar medije, nije li to malo licemjerno? 

Ja bih ih vratio nazad u klupe, na popravni. Sutra će oni tražiti  od LN HR da im plati troškove zbog otkazivanja aranžmana kod frendova kojima su sredili fine poslove i gaže, fina plovila i eskort dame. 

Nema veze. Platit ćemo, ionako plaćamo i što ne znamo.

Milanoviću, sazovi, pozovi, transferiraj, kao Šeks Gotovinu. 

GODINA SUOČENJA

Čini se da je ovogodišnja sezona ona koja otvara oči građanima HR. Naša obala više nije naša. Ona je odmaralište EU građana pa kome pravo, kome krivo. Oni određuju cijenu apartmana, ležaljki i sladoleda, a ne mi. 

Oni će u svoje kuće dovoditi turiste, a na nama je da im naplatimo barem poreze i boravišne pristojbe. 

Tko je jamio kakvu vikendicu na Viru ili u  Rogoznici, a i u Karinu,  bespravno kad se to moglo ( danas navodno mogu samo bogati  na Hvaru), jamio je, pa onda dječica i unučad imaju gdje, a zaradi se i od pokojeg Poljaka za struju i vodu…

Branitelji (neki, oni glasni i spregnuti) se ne bune što 43 posto građana nema za odmor van svog prebivališta, ali bi se potukli  s Dalijom Orešković koja želi transparentnu i pravednu  državu bez razbojnika na pozicijama. 

ZA PS PORTAL M STRIŽAK