Još sezona ni počela karte su nam v žepu

Autor: Marjan Gašljević

Hokejaška sezona 2023/24. nam je pred vratima. U stvari pripreme momčadi svih uzrasta su u punom jeku. Led u sisačkoj Ledenoj od jutra do kasne večeri paraju klizaljke mnogobrojnih hokejaša i hokejašica koji su čvrsto zagrizli da ostave trag i u natjecanjima koja su pred njima.

Za nas ljubitelje hokeja i navijače KHL Sisak klub je pustio u prodaju sezonske ulaznice za cijelu sezonu koje se mogu kupiti na web stranici kluba ili osobno u Ledenoj ponedjeljak – srijeda – petak od 20.00 do 21. sat po popularnoj cijeni od 25 eura za sve utakmice sezone.

U Sisku ćemo i ove sezone moći gledati uzbudljiva natjecanja i utakmice visoke razine, a o svemu je najpouzdanije informirati se na web stranici kluba: www.khl-sisak.hr. Na istoj stranici su Vam i najpouzdanije informacije o svim natjecanjima te pregled seniorskog rostera i sva druga događanja u i oko kluba i hokeja.

Neki dan na jednoj nogometnoj utakmici supruga i ja sjedimo prateći igru. Kako dobro poznajemo gotovo sve sudionike utakmice tako i navijamo i glasno komentiramo njihove poteze. Iz našeg navijanja nemoguće je zaključiti navijamo li za žutu ili crnu momčad. Upita nas jedan od gledatelja: „Pa Vas susrećemo na svim utakmicama svih sportova. Kako to?“

Eto, supruga i ja smo kupili sezonske ulaznice za hokej čim je krenula prodaja i, nadam se i vjerujem, da nam niti jedna tekma neće izmaći. I ako smo u „lijepim“ godinama za nas nije samo hokej sport koji nas ispunjava. Uvijek ćemo otići i na nogometnu utakmicu, odbojkašku, rukometnu, …. Cijeli život smo u sportu, a tako smo odgajali i odgajamo i našu djecu i unuke te pozitivnim pričama potičemo i prijatelje i poznanike da slobodne vrijeme upražnjavaju sportom. Za nas boje kluba nisu isključive, volimo dobar fajt u okviru sportskog, fer i kulturnog ponašanja. Još manje nam je važno koji klub pripada, po nekoj izmišljenoj opciji, kojem političkom smjeru. Na žalost i taj nam dio života samoživi političari i njihovi trabanti pokušavaju otimati proglašavajući nešto „svojim“ što u stvarnom životu zbiljski nema veze sa stvarnošću. Tribine su uvijek na strani naših – sisačkih sportaša. Tko sport ne doživljava tako bolje neka i ne dolazi ma o kom se sportu radilo i gdje se igralo.

Stoga, karte su tu. Sezona samo što nije. Podržimo naše Vitezove ali ne zaboravimo i druge sportove u našem gradu u kojima nas predstavljaju vrijedni, mladi ljudi nudeći radosti pobjeda ali i zajedništva oko njih predstavljajući tako Grad i njegove građane.

Pa, vidimo se!