RK Sisak : RK Moslavina – večeras u ‘Brezovici’

Rukometni klasik u Sisku!

Nakon dvije pobjede RK Siska u natjecanju Kupa Hrvatske, protiv Metalca i Dugog Sela, na rasporedu je 3. kolo gdje Siščani dočekuju starog protivnika: u popularnu sisačku dvoranu “Brezovica” stiže sudionik Paket24 Premijer lige – RK Moslavina.

Protivnici Siščana su se u ljetnom prijelaznom roku pojačali s par vrlo dobrih i jakih igrača i novim trenerom, a protiv domaće momčadi su igrali na nedavno završenom memorijalnom turniru u Bjelovaru, kojeg je momčad Moslavine na kraju i osvojila.

Ali i momčad RK Siska s novim pojačanjima također reagira odlično. Momčad je sve bolja i bolja, a ova utakmica je prilika pokazati da je to zaista tako. 

No, sve to neće biti moguće bez vatrene podrške navijača i gledatelja. Rukomet je srce i duša Siska, pa RK Sisak poziva sve koji mogu da im se pridruže na utakmici u utorak u 19 sati u dvorani Brezovica, uz poruku: “Budite glasna podrška našim junacima!”

Odlična vijest je da je ulaz potpuno BESPLATAN!

“Spremni ste za akciju? Spremni ste za rukometnu euforiju? Spremni ste za Sisak? Dođite i budite dio povijesti! Vidimo se na parketu!” – poručuju sisački rukometaši.