15 C
Petrinja
Thursday, May 23, 2024
spot_img

Okrugli stol “Prilike malih sredina” slijedeći tjedan u Hrvatskoj Kostajnici

U Hrvatskoj Kostajnici 18.04.2024. u 11 sati u velikoj sali hotela Central održava se okrugli stol “Prilike malih sredina”. Okrugli stol organiziran je u želji da se kroz konstruktivnu analizu i raspravu dođe do korisnih preporuka za poboljšanje gospodarskih i životnih prilika na području Banovine i Pounja.

Gosti – uvodničari su: prof. dr. Stjepan Šterc (demografija), Adolf Cvanciger (potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i vlasnik mesnice “Promes – Cvanciger” čije poslovnice postoje i u Hrvatskoj Kostajnici i Dvoru), Rodoljub Džakula (stručnjak za poljoprivredu i vlasnik jednog od najvećih OPG-ova na Banovini), Filip Galeković (predsjednik Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK i direktor PPS Galeković, poduzeća koji ima svoj pogon na području Općine Majur te vlasnik restorana “Djed” i hotela “Central” u Hrvatskoj Kostajnici).

Organizator ovog skupa su Gradska knjižnica i čitaonica Milivoja Cvetnića Hrvatska Kostajnica, Grad Hrvatska Kostajnica i Turistička zajednica područja Banovina – Pounje.

Turistička zajednica područja Banovina-Pounje 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles