15 C
Petrinja
Thursday, May 23, 2024
spot_img

Dodijeljeni ugovori sportskim savezima i klubovima iz SMŽ ukupne vrijednosti od gotovo 85.000 eura

Priopćenje SMŽ:

SREDSTVA ZA RAZVOJ SPORTA, STRUČNOG RADA I KVALITETNE REZULTATE

SISAK, 8. siječnja 2024. – zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić i predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije Marko Badrić uručili su u Kulturno-povijesnom centru SMŽ ugovore predstavnicima županijskih sportskih saveza i klubova za njihove programe i manifestacije.

Ukupna vrijednost dodijeljenih ugovora je gotovo 85 000 €

Zamjenik župana Mihael Jurić je istaknuo kako je Sisačko-moslavačka županija u svom proračunu za 2024. godinu osigurala 210 000 € za programe javnih potreba u sportu putem Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije: „Pratimo rad naših sportskih udruga i klubova s područja županije te moramo pohvaliti ostvarene izvrsne ekipne i pojedinačne rezultate u različitim sportovima. Kao osnivač najvećeg broja osnovnih i srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije, kontinuirano ulažemo u infrastrukturu, odnosno gradnju i opremanje školskih sportskih dvorana i igrališta kako bi potaknuli djecu da se bave sportom, a neki jednoga dana da se ostvare i kao vrhunski sportaši.“   

„Imamo 107 ugovora, odnosno programa, s preko 80 naših klubova, koji su svoje projekte prijavili na naš javni poziv. Tim ugovorima mi podižemo i potičemo kvalitetu rada, klubove koji rade s djecom i na taj način pokušavamo podići na najvišu razinu sport u Sisačko-moslavačkoj županiji. Cilj Zajednice sportskih udruga i saveza sisačko-moslavačke županije je unaprjeđenje sporta, unaprjeđenje stručnog rada i da u budućnosti imamo što kvalitetnije rezultate,“ rekao je predsjednik zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije Marko Badrić.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles