36 C
Petrinja
Saturday, July 13, 2024
spot_img

Učiteljice Jasna Anušić i Mirna Dejanović iz OŠ Mate Lovraka Petrinja sudjelovale su na konferencijama u Denveru, SAD

Petrinjke u Americi

Učiteljice engleskog jezika Jasna Anušić i Mirna Dejanović iz OŠ Mate Lovraka Petrinja sudjelovale su na konferencijama JDO Foundation i  ISTELive24 u Denveru u SAD-u. Konferencije su se održale u razdoblju od 23.6. do 29.6.2024. Cilj ovog stručnog usavršavanja je bio upoznati se s novim digitalnim alatima u nastavi i projektima, usvojiti nove vještine primjene AI u nastavi  te predstaviti način provedbe međunarodnog projekta  i suradnje s JDO Foundation u OŠ Mate Lovraka Petrinja. 

Tijekom školske godine 2023./24. učiteljica Jasna Anušić provodila je projekt s učenicima osmih razreda u suradnji s učenicima iz St. Francis Solanus School Quincy, Illinois dok je učiteljica Mirna Dejanović surađivala s osnovnom školom Wisdom Valley iz Indije s učenicima šestih i sedmih razreda.

Zbog uspješne i kvalitetne provedbe projekta, JDO Foundation je ponudila nastavak projekta te je za Lovrakovce, koji će sudjelovati u JDO projektima, kupila 15 Chrombook računala koji će ove godine olakšati provedbu projekta i motivirati učenike za rad.

Autorica: Jasna Anušić, učiteljica engleskog jezika

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles